torsdag 25. mars 2010

Et nytt vårtegn: CAPPUCCINODet snakkes mye om vårtegn for tiden, og her kommer ytterligere et: når man kan sitte på en fortauscafè og nippe til en skummende cappuccino med kaneldryss - da er det vår!!!!Cappuccino drikkes over hele verden, men det er på fortauscafeene i Italia at den oppsto for alvor, der er det vanlig å innta en cappuccino og en croissant som dagens første måltid...


Denne cappuccinoen så da temmelig søt og barnevennlig ut - ifølge med en fristende creme brulè....Eller hva med å kose seg med denne sammen med kjæresten på en fortauscafè i Firenze, Venzia eller kanskje Paris?
Det er noe med denne kaffedrikken som får deg til å nyte øyeblikket litt ekstra.....
Jeg er egentlig en tedrikkende person, men cappuccino er også en STOR favoritt!
Jeg lager gjerne en cappuccino hjemme, men det er noe med cappuccinoen og cafèene som passer så bra sammen, så jeg drikker den helst på en stilig kaffebar......

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men når jeg kan sitte på en fortauscafè med en nylaget og rykende varm cappucino, mens solen skinner ned på cafèbordet - da får ihvertfall jeg en sterk fornemmelse av at nå er det vår!!!

2 kommentarer:

  1. Ååå, dette ser så godt ut!!! Sukk!!! Ha en fin helg!!

    SvarSlett
  2. Jeg venter bare på muligheten til å ta med meg latten ut på trappen. prøvde i forrige uke men holdt bare ut halvveis ned i glasset. håper på mer varme etter påske.
    Må du ha en helt fantasktisk påske og kose deg masse.
    Klem:)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails