torsdag 1. april 2010

Påskekrim med stil



Nå er det påske og da gjør jeg som mange andre i dette landet: hygger meg med påskekrim! ( mens jeg drikker te/ cappuccino og spiser marsipanegg :)) Jeg foretrekker krim som ikke er brutal og voldelig, men heller det at man må bruke hjernen for å løse et mordmysterium - og da er Miss Marple det perfekte alternativ. I nydelige engelske omgivelser, sitter Miss Marple utenfor sin koselige steincottage og drikker te. Og mens hun nipper til teen i den vakre hagen sin tenker hun grundig gjennom alle løse tråder, og klarer med sin skarpe hjerne og og gode kjennskap til menneskenaturen, å løse ethvert innviklet mysterium..... Dette er topp underholdning for meg etter at barna har lagt seg og jeg trenger å koble ut litt.....


Ønsker alle lesere av denne bloggen en riktig God Påske!

5 kommentarer:

 1. Jeg har så lyst til å se disse jeg også! Har dem på jobben. Men har tatt med en bunke med andre filmer vi skal se først (eh...hvis vi får tid)Enig med deg, filmer uten vold, men mysterier så man får brukt hjernen litt er fint! Ønsker deg en koselig påske!!

  SvarSlett
 2. Thank you for your comment, no my friend the photos are not from my home, I certainly wish they were. Hapyy Easter.

  Rosemary

  SvarSlett
 3. Darling wishing you and your family a joyous and blessed Easter. I am so lucky to have you as a friend. Therefore, this Easter I will count my blessings and will count you twice luv.

  Love & Hugs
  Duchess

  SvarSlett
 4. Ciao carissima, Felice Pasqua a te e AI Tuoi Cari.
  Anna.

  SvarSlett
 5. Hello Renate! Are you coming to Tuscany
  ??? I'm not sure but I think I've been in the b&b where you're going to stay! Are the owner from Norway??? I had a Norwegian partner for 5 years and I think I had the opportunity to meet them!
  In Lucca there are a lot of gardens...mostly private ones..but we have the walls all around the town where you can walk or ride a bike in a very green context!
  Warm greetings!
  Vale

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails