mandag 19. april 2010

Et romantisk tips: Historiske Refsnes Gods

På Jeløy utenfor Moss ligger et praktfullt gammelt Gods fra 1700 -tallet i nydelige omgivelser - med sjøutsikt!! Refsnes Gods ble opprinnelig mest brukt som sommerhus for velstående Christiania - familier.
På dette flotte Godset feiret min mann og jeg vår 10 års bryllupsdag.....
Kjøkkenet er kjent for lekre og kunstferdige retter... Dessverre måtte vi avbestille den flotte 4 retters middagen, siden vi hadde med oss vår 5 mnd. gamle datter - som bestemte seg for å få ut sin første tann den kvelden....
Men kanskje vi kan reise hit igjen ved en annen anledning...
" Hvor mange vakre tanker kan ikke komme av et godt måltid" Etienne Ray
Her kan man bestille en " Godsweekend" med to overnattinger og diverse tilbehør inkludert, f.eks en 5 retters middag og to frokoster..Kokkene har en kjøkkenhage hvor de henter ferske urter til kjøkkenet... og det er virkelig vakre omgivelser rundt Godset...Her er den berømte frokostrestauranten med ekte Munchmalerier, og innredning i vårlig hvitt og grønt. Jeg har hatt æren av å spise frokost her ved en anledning, og det var en særdeles lekker frokostbuffè.
På Hotell Refsnes Gods kan man bestille konseptet " Romantisk aften", som består av en overnatting, frokost, aperetiff og dessuten en 5 retters middag....Og man kan altså sitte og spise med en slik vakker utsikt til måltidet! Som dere forstår så har Moss litt av hvert å by på!
Om sommeren kan man fint innta måltidene ute i den vakre hagen, og Godset reklamerer med at de har Norges beste rekesmørbrød, så hvorfor ikke ta lunsjen her en vakker sommerdag?

" For meg som reiser ganske mye, er Refsnes Gods et av de beste hotellene i verden"
Gino Scarpa

6 kommentarer:

 1. Sarebbe Davvero richiestalo poterci soggiornare ...
  Buonanotte cara, Anna.

  SvarSlett
 2. Hello Renate,
  I hope you can read this. I'm glad you found me. I love Beatrix Potter too. I don't understand what you write, but your photo's are beautiful.
  Greetings from Holland,
  Ester

  SvarSlett
 3. Jeg må bare dra dit en dag!! Det er jo egentlig ikke så langt :) Takk for koselig kommentar og ha en fin, fin kveld!!

  Klem,

  SvarSlett
 4. What a charming hotel Renate! It's so sophisticated...just the kind of resort I like!!! I'd like to have a romantic week end there!
  Thanks to suggest it!
  Vale

  SvarSlett
 5. Enig, dette er en perle. Hadde et flere dagers opphold der for noen år siden i forbindelse med jobb. ☺

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails