søndag 26. desember 2010

Romjulshygge i ærverdige Praha...

Etter å ha stått på kjøkkenet siden lille julaften og kokt risengrynsgrøt m/mandel, laget julelunsj med nybakte rundstykker, kokt pinnekjøtt, skrelt poteter, laget kålrotmos, karamellpudding og mye mer for at mann og barn skal kose seg, er det fantastisk med en tredagers " timeout" fra mann og barn her i Praha!!!


I Praha er det nydelig julestemning på restaurantene med små juletrær utenfor.....Jeg valgte å spise her ikveld siden det er nært til hotellet jeg bor på, og det var ingen dårlig beslutning....


Jeg har nemlig spist min deiligste spaghettirett noensinne - med hvitløk, olivenolje og grønne pepperkorn - helt fantastisk!!!! Og ikke minst det å bare bestille hva man ønsker seg og så kommer det fiks ferdig på et fat....Cappuccino er selvsagt obligatorisk når mor er ute og koser seg...

Jeg har alltid vært begeistret for desserten creme brulè- men etter denne kvelden har ordet "creme brulè" fått en ny betydning- for dette smakte virkelig himmelsk!!!!
Har hatt en nydelig ettermiddag og kveld her i Praha og ser frem til oppdagelsesturer og spennende eventyr her i Praha de neste dagene.
Ønsker alle en flott 2 juledagskveld:)

2 kommentarer:

  1. Åååå, så koselig!!! Kos deg!

    Klem,

    SvarSlett
  2. Det er vennen sin det. Som vet å kose seg i romjulen. Ha en fantastisk fortsatt god ferie. Det unner jeg deg av hele mitt hjerte.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails