søndag 31. juli 2011

Sommer i Ebeltoft Denne sommeren valgte vi å legge ferien til Danmark, og siden vi var svært ukjent med landet så leste vi flere reisebøker om Danmark før reisen. På grunn av den fine omtalen valgte vi å besøke den lille havnebyen Ebeltoft på Jylland. Navnet betyr " Eplehage ". Ebeltoft var virkelig en sjarmerende liten by med brolagte gater, bindingsverkhus og stokkroser, men desverre regnet det mesteparten av tiden vi var der -  og byen gjør seg nok best i solskinn....Vi forsøkte å gjøre det beste ut av det ved å gå på Cafè og kjøpe søte paraplyer til jentene.

En annen by vi besøkte var Sæby, som ligger kun 11 km fra Fredrikshavn, der var det vel så fint og med færre turister. Og det var der vi fikk solskinnsdagene våre:) Lærdommen her er at det er ikke alltid at de mest besøkte stedene er de fineste. Sæby og omegn hadde dessuten mye finere badestrand enn Ebeltoft - så det så!!
Nå når vi har kommet oss vel hjem så sitter jeg med følelsen av at det beste med å reise på ferie er å komme hjem etterpå......og så kan vi kose oss med minnene ( som bare blir bedre jo lenger tiden går:))

BORTE BRA, MEN HJEMME BEST!

Sommerhilsen fra Renate

1 kommentar:

  1. Så koselige bilder! Paraplyene er kjempesøte!

    Klem, Kristin

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails