tirsdag 13. desember 2011

13 desember....



Adventshilsen fra Renate:)

mandag 12. desember 2011

Lussekatter...



Idag våknet jeg til kjedelig regnvær og blåst, og jeg er så glad jeg har FRI idag. En god venninne har laget adventskalender til meg, så hver dag frem til julaften kan jeg glede meg til å åpne en ny spennende gave!! Idag den 12 Desember, fikk jeg en liten pose safran i gaven, og da ble jeg inspirert til å bruke formiddagen til å bake deilige lussekatter til i morgen. Så moro å føle seg inspirert til å gjøre noe, og jeg håper dette kan være med å inspirere DEG også!

Adventshilsen fra Renate

lørdag 10. desember 2011

En juletradisjon....


En personlig juletradisjon som jeg holder i hevd, er å gå på en julekonsert i kirken i Desember. Dette året som i fjor ble det Hanne Krogh og tre tenorer som trakk det lengste strået....Bildet over viser litt av køen i forkant av konserten. Synes det var en aldeles magisk stemning utenfor kirken denne vinterkvelden -

Etter en ubeskrivelig flott julekonsert, gikk vi ut av kirken og hva møtte oss? Det regnet og all snøen var vekk.......Vel, jeg velger å tenke positivt og fokusere på bildet før konserten.

Adventshilsen fra Renate

søndag 4. desember 2011

Adventstid....


Noe av det koseligste jeg vet er å pynte til de ulike høytidene. Da bruker jeg det jeg har - gjerne på nye måter, kjøper noen løker, tenner lys - og vips så er det adventsstemning i stua:)

På det første bildet kan du skimte adventskalenderen til døtrene mine. Flere gaver er hengt opp nå og de får en gave hver 4`de dag...og de som ikke har gavedag får en liten sjokolade fra den fine brune bamseboksen.... ( Den ble forøvrig kjøp i Ebeltoft i sommer ). Dette skaper stor forventning hver morgen, så det er ikke vanskelig å få barna ut av sengen på morgenen:)

Adventshilsen fra Renate

lørdag 3. desember 2011

Stressfri adventstid....


Noe av det verste jeg vet er å tilbringe adventstiden med å handle julegaver på kjøpesenter....
Så i år er julegavene bestilt på nettet:) Den eneste grunnen jeg har til å gå på bytur er nå bare for å kjøpe meg en deilig cappuccino på cafè. Herlig å kunne roe seg ned i adventstiden med en fristende kaffedrikk, mens man kikker på stressede folk på julegavejakt...


Livet består av øyeblikk. Nyt dem!


Adventshilsen fra Renate
Related Posts with Thumbnails