mandag 24. desember 2012

Merry Christmas!!

 
                                                     Bildet er fra Country living.



Da er endelig julaften her - dagen som mine fire jenter har hatt nedtelling til i lang tid:) Jammen fikk vi pyntet juletreet i går kveld og hengt opp strømpene til alle i familien ( Jeg må også ha strømpe med overraskelser nemlig....). Jeg er så utrolig heldig å ha det mest fantastiske vintervær utenfor vinduene, så nå skal jeg stoppe opp og nyte denne spesielle og etterlengtede dagen - Julaften 2012

Ønsker deg som er innom bloggen min en spesiell og stemningsfull julekveld!

Julehilsen fra Renate:)

tirsdag 18. desember 2012

En vinterdag i Oslo


 







 
 
 
 
Forrige helg hadde jeg gleden av å tilbringe i hovedstaden. Det var 10 minus, snø og riktig vinterstemning i Oslo. Og på slottet var et vakkert juletre pyntet til jul.

Etter en forfriskende gåtur rundt slottet, var det fint å få hvile føttene litt  på Cafe Christiania , en ærverdig Cafè hvor de serverer Afternoon tea. Rykende varme rosinscones med krem og syltetøy og te i vakre kopper smakte nydelig etter et lengre opphold i vinterkulden.

Fint med en liten pause fra den travle hverdagen, hvor jeg kunne gå på oppdagelsestur med kameraet, fange opp morgenstemningen  og  bare nyte at jeg lever......


 
 
Desemberhilsen fra Renate:)

tirsdag 4. desember 2012

Innehygge....



Det iskalde været gjør at jeg hygger meg ekstra mye inne om dagen, og varm, nybrygget te smaker ekstra godt etter å ha vært ute i kulda. Kunne godt tenke meg å få servert te som på bildet over etter en slitsom arbeidsdag:)

Desemberhilsen fra Renate:)
Related Posts with Thumbnails