onsdag 27. april 2011

En dag i Firenze


Flere gode ferieminner........

Lykke er ikke noe du opplever, det er noe du husker.


                                                                                                     Oscar Levant

Toscana sett med mine øyne....



 
 
Jeg har lenge gått med et ønske om å få reise til Toscana, og for ca. et år siden gikk den drømmen i oppfyllelse! Mannnen min og jeg feiret at jeg hadde fullført en 3 årig førskolelærerutdannelse med å reise nettopp dit. Jeg vil vise noen smakebiter fra landsbyen vi bodde i, og det sjarmerende Bed & Breakfast vi var så heldig å finne.
 




















Jeg gleder meg til å komme tilbake hit til høsten - når vindruene er modne ....

Ønsker deg en meningsfull og god dag!

mandag 25. april 2011

Søte minner.....

Noen glimt fra en pittoresk fjelllandsby i Toscana......











Det er 2 påskedag og siste fridagen min før hverdagen begynner igjen - med alt hva det innebærer....Tillater meg derfor å glede meg over noen riktig gode ferieminner fra Mai 2010. Om noen måneder skal jeg tilbake hit - og jeg gleder meg.........Halve gleden med å reise på ferie er å ha noe fint å se frem imot - ikke sant?

Ønsker deg en avslappet og fin dag!!

torsdag 14. april 2011

Vidunderlig hageinspirasjon!!


En av de tingene jeg liker best ved våren og sommeren er å skape små oaser ute, hvor man kan sitte med morgenteen i fred og ro, hvor man kan slappe av med en bok i vakre og fredfulle omgivelser eller hvor man kan invitere en god venninne på hjemmebakt kake og te....Derfor ble jeg helt forelsket da jeg kikket i denne vidunderlig vakre boken for første gang!! Forfatteren Ellen Dyrop og fotografen Helge Eek har klart å skape en helt unik stemning i boken gjennom de nostalgiske og nydelige bildene. Dette er virkelig en hagebok til å bli inspirert av!! 

Gleder meg som et barn til å få denne bokskatten i postkassen om noen få dager....
Related Posts with Thumbnails